Mobile
Mobile landscape
Tablet
Desktop
Cookies op deze website zijn alleen functioneel. Er worden geen persoonlijke data opgeslagen.

Rob Scheepers

Rob Scheepers

SuccesVol ondernemen

Al zo lang ik me kan herinneren heb ik een fascinatie voor ‘succesvol ondernemen’. In de loop der jaren heb ik er veel over geleerd. Voor mij is duidelijk dat een goed idee de meeste kans van slagen heeft als er een doordacht plan én een goed verhaal is. Het plan en verhaal hoeven niet complex te zijn. Bij voorkeur past het op maximaal enkele kantjes A4 en gebruiken we begrijpelijke taal.

SuccesVinden is me op het lijf geschreven. Bij het gezamenlijk onderzoeken en verkennen voel ik me als een vis in het water. Ik geniet van de interactie, waarbij we stap voor stap dichter bij de kern komen en die doorgaans tot nieuwe inzichten en inspiratie leidt bij alle partijen. Op een sympathieke en gelijkwaardige manier stel ik kritische vragen, geef ik feedback op wat ik hoor en vat ik samen wat we op dat moment hebben bedacht.

Mijn ervaring is dat we snel tot de kern komen. Ook in situaties waarin ondernemers er zelf tot dan toe niet in geslaagd waren. Samen vinden we op korte termijn de essentie, de grote lijnen én structuren die nodig zijn om tot een gedegen plan te komen. Bovendien vind ik de juiste woorden om zowel het plan als de boodschap krachtig op papier te zetten.

Rob Scheepers
SuccesVinder

Contact

Ga direct aan de slag met je eigen plan.
Bel of mail voor een kennismaking, het organiseren van een incompany workshop óf het laten verzorgen van een lezing. Natuurlijk kun je hieronder ook een bericht achterlaten.

Dank je! Uw inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan tijdens het verzenden van het formulier.